vohvelit tarjoiltuna eri täytteillä
Print Pin

Belgialaiset banana bread vohvelit V, G

Maukkaat vegaaniset ja gluteenittomat banaanikakku vohvelit.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 15

Ingredients

  • 2 kpl banaani mahdollisimman tummia
  • 6 rkl maapähkinävoita
  • 3 dl tattarijauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljatahnaa tai aromia
  • 3 dl kasvipohjaista "maitoa"
  • 3 rkl tummaa siirappia
  • 4 rkl kookosöljyä sulatettuna

Instructions

  • Muussaa banaani, sekoita banaanin joukkoon maapähkinävoi.
  • Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  • Sekoita kasvimaito, siirappi, kookosöljy ja vanilja keskenään.
  • Lisää banaaniseos nesteeseen.
  • Sekoita kuivat aineet rauhallisesti nesteeseen, älä sekoita liikaa.
  • Lämmitä vohvelirauta, käytä ykkös- asetusta.
  • Voitele vohvelirauta öljyllä, esimerkiksi pullasudilla. Öljyä uudestaan aina tarvittaessa.
  • Paista vohveleita 4-6 minuuttia, riippuen vohvelin koosta.
  • Tarjoile vohvelit herkullisten lisukkeiden kanssa.