sitruunamuffinssi ja lemon curd ganache
Print Pin

Lemon curd ganache

Ingredients

  • 50 g valkosuklaata/ white chocolate
  • 50 g kermaa/ cream
  • 2 rkl lemon curd tahnaa/ 2tbs lemon curd

Instructions

  • Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi.
  • Lämmitä kerma. Älä kiehauta, ota liedeltä pois juuri ennen kun kerma alkaa kiehumaan.
  • Kaada kuuma kerma valkosuklaan joukkoon, sekoita kunnes valkosuklaa on kokonaan sulanut joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
  • Lisää lemon curd tahna, sekoita kunnes tahna on kokonaan sekoittunut joukkoon.
  • ENGLISH:
  • Firts chop white chocolate.
  • Heat cream just until steam starts to come out. Don´t boil. Remove from stove and add cream in to white chocolate.
  • Stir until chocolate is melted. Let cool for couple minutes.
  • Add lemon curd in to chocolate and stir it until ganache does not have any lemon curd lumps in it.