Öljyä 22cm kakkuvuoka hyvin.
Mittaa sokeri paksupohjaiseen kattilaan tai teflonpohjaiseen pannuun.
Sulata sokeri keskivahvalla lämmöllä, koko ajan sekoittaen.
Kun sokeri on sulanut, lisää joukkoon voi, sekoita huolellisesti.
Keitä n.3min
Ota pois liedeltä, anna jäähtyä pieni hetki.
Lisää viimeisenä joukkoon vanilja, suola ja rommi. Sekoita hyvin.
Kaada karamelli kakkuvuokaan, levitä koko pohjalle.
Anna kastikkeen jäähtyä kokonaan. Tee tässä välissä kakkupohja.
Lämmitä uuni 180c asteeseen
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Vaahdota sokeri ja munat.
Vaahdota voi, ruskea sokeri ja vanilja.
Yhdistä vaahdot keskenään, rauhallisesti vatkaten.
Lisää seoksen joukkoon kuivat aineet ja maito vuorotellen, kevyesti sekoittaen. Sekoita kunnes kaikki aineet ovat hyvin sekoittuneet keskenään.
Pilko banaanit n.1cm paksuisiksi viipaleiksi. Levitä banaanin palaset nätisti vieritysten ympäri kakkuvuokaa.
Kaada kakkutaikina rauhallisesti banaanien päälle, levitä tasaiseksi.
Paista uunin keskitasolla 50 minuuttia tai kunnes hammastikulla tökkäämällä taikinaa ei enää jää tikkuun.