Print Pin

Kardemummainen sitrus-hedelmäsalaatti

Ingredients

  • 2 kpl appelsiinia
  • 1 kpl sweetie
  • 2 kourallista viinirypäleitä
  • 1 tl kardemummaa
  • 1-2 tl hunajaa määrittele itse, kuinka makean haluat
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1/2 prk ananasta
  • minttua koristeeksi

Instructions

  • Pese viinirypäleet. Leikkaa rypäleet puoliksi. Voit myös jättää rypäleet kokonaisiksi jos se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.
  • Kuori veitsellä leikkaamalla appelsiinit ja sweetiet, niin että kuori ja aluskuori lähtevät.
  • Leikkaa sitruksista palasia niin että kalvo jää hedelmään. Tästä löydät ylempää hahmotuskuvan, millaisia palasia pitäisi saada.
  • Yhdistä kulhossa rypäleet, sitrukset, ananas ja ananasmehu
  • Purista "ontoiksi" jääneistä sitruksista mehut hedelmäsalaatin joukkoon.
  • Lisää hedelmien sekaan hunaja, kardemumma ja vanilja.
  • Pyöräytä lusikalla ainekset sekaisin.
  • Siirrä tarjoiluastiaan ja koristele mintulla.