Lämmitä uuni 180c asteeseen.
Levitä leivinpaperi uunipellille. Voitele leivinpaperi voilla, margariinilla tai öljyllä.
Vaahdota munat ja sokeri vahvaksi munavaahdoksi.
Yhdistä kaikki kuivat aineet keskenään, paitsi strösselit.
Lisää kuivat aineet munavaahtoon varovasti taitellen. Taittele kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet taikinaksi.
Lisää viimeiseksi vanilja varovasti taitellen.
Kaada taikina uunipellille voidellun leivinpaperin päälle. Levitä taikina tasaisesti joka puolelle peltiä.
Ripottele strösselit tasaisesti taikinan pinnalle joka puolelle.
Paista uunin keskiosassa 7-10 minuuttia, kunnes hammastikku/yms tulee tökättäessä puhtaana ulos pohjasta.
Ota kääretorttupohja uunista pois. Anna jäähtyä liinan alla, kunnes täysin jäähtynyt.
Käännä kääretorttupohja varovasti toisen leivinpaperin päälle. Niin, että paistossa käytetty leivinpaperi on nyt yläpuolella.
Irrota paistossa käytetty leivinpaperi varovasti irti kääretorttupohjasta.
Käännä kääretorttupohja puhtaalle leivinpaperille niin, että äsken paljastunut kakkupinta on taas pöytään päin.
Täytä kääretorttu valkosuklaamoussella. Säästä noin 1/3 valkosuklaamoussea pursotettavaksi kääretortun päälle. Jätä ylimmästä reunasta n. 2cm ilman täytettä.
Ripottele kääretortun sisään puolet kakkumurusta. Säästä isoja paloja murua koristeeksi kääretortun päälle.
Aloita kääretortun kääriminen puolelta, joka on sinua lähinnä. Kääri suuntaan, johon jätit 2cm tyhjää tilaa.
Käytä leivinpaperia apuna käärimisessä ja kääri rulla mahdollisimman tiukalle. Älä välitä, jos täytettä tulee hiukan pihalle. Pyyhi viimeisenä yli tullut täyte.
Jätä saumakohta kääretortun alapuolelle. Peitä leivinpaperilla ja anna levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Levitä tai pursota loput valkosuklaamousset haluamallasi tavalla kääretortun päälle.
Asettele isot kakkumurut kääretortun päälle kauniisti. Ripottele loput kauttaaltaan kääretortun päälle.
Tarjoile ja nauti.