POHJA:
Lämmitä uuni 175c asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Paloittele voi pieniksi kuutioiksi.
Lisää voi kuivien aineiden joukkoon ja nypi murumaiseksi.
Lisää kananmuna ja siirappi loppu vaiheessa. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Öljyä piirakka vuoka. Painele taikina piirakkavuokaan ja tee haarukalla muutamia pistoja taikinaan.
Paista pohjaa 175c asteessa kymmenen (10) minuuttia.
Tässä välissä tee valmiiksi kauramuru ja täyte.
Kymmenen minuutin kuluttua ota piirakkapohja pois uunista ja lämmitä uuni 200c asteeseen.
TÄYTE:
Sekoita rahka, jugurtti, sokeri, vanilja, muna ja kerma vispilällä sekaisin.
Kaada valmis seos piirakkapohjan päälle.
Asettele pakastemangon palat ympäri piirakkaa täytteen päälle.
Viimeisenä ripottele kauramuru piirakan täytteen päälle.
Paista uunin alatasolla 40-50 minuuttia. Piirakka on valmis, kun täyte ei enää liiku tai liikkuu hyvin vähän, kun heilutat piirakkavuokaa.
Jos piirakka alkaa tummumaan liikaa päältä voit peittää sen foliolla. Anna folion olla paistoajan loppuun asti piirakan päällä.
Ota mango-piirakka pois uunista ja anna jäähtyä. Koristele halutessasi tuoreella mangolla.
Tarjoile kermavaahdon, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. Nauti.