Lämmitä uuni 180c asteeseen.
Sulata voi mikrossa tai levyllä. Anna voin jäähtyä muutama minuutti, ennen kun lisäät sokeria.
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Vatkaa sokeri ja voi keskenään puulastalla tai kauhalla.
Lisää joukkoon muna, sekoita hyvin mutta rauhallisesti. Lisää etikka, sekoita hyvin.
Lisää kuivat aineet, sekoita hyvin mutta varo ettet vatkaa taikinaa liikaa. Kun jauhoseos on sekoittunut kokonaan, taittele suklaahiput taikinaan.
Jaa taikina 12-15 palloksi. Käytä esimerkiksi jäätelökauhaa apuna, niin saat kaikista kekseistä samankokoisia. Älä paina palloja liian tiiviiksi.
Laita taikinapallot pellille, jätä kekseille väliä n.7cm. Keksit leviävät reilusti uunissa.
Paina muutamia valkosuklaahippuja taikinapallojen päälle.
Paista keksejä uunin keskitasossa 12-15 minuutta, kunnes keksien reunat ovat kullan ruskeat. Keksit saattavat tuntua vielä liian löysiltä keskeltä, kun otat ne pois uunista, mutta niin niiden kuuluukin.
Älä siirrä keksejä pois pelliltä vaan anna niiden jäähtyä kokonaan. Lämmin pelti kypsentää keksejä vielä hetken.