Valmista ensimmäisenä toffeekastike.
Kun toffee jäähtyy, ala valmistamaan kääretorttu pohjaa.
Lämmitä uuni 200c asteeseen. Levitä leivinpaperi pellille.
Riko munat lasiin. Laseja on hyvä olla 3kpl samanlaisia.
Mittaa toiseen lasiin jauhot. Puolet peruna- ja puolet vehnäjauhoja. Jauhoja mitataan lasiin samaan kohtaan, kun kananmunat yltävät toisessa lasissa.
Sekoita vaniljasokeri, suola ja leivinjauhe jauhojen joukkoon.
Kolmanteen lasiin mittaa sokeri. Sokeria mitataan myös samaan kohtaan kuin kananmunat yltävät.
Yhdistä munat ja sokeri. Vaahdota erittäin kuohkeaksi vaahdoksi, käytä tähän hyvin aikaa.
Taittele jauhot munavaahdon joukkoon, varovasti. Lisää jauhot noin kolmessa osassa. Muista kaapia kulhon reunat aina lisäyksien kohdalla.
Kaada pellille. Anna taikinan valua paikalleen. Voit käännellä peltiä, että taikina muodostaa neliön.
Taikina ei välttämättä peitä koko peltiä. Noin yhden sentin paksuinen kerros taikinaa on hyvä. Älä levitä lastalla tai nuolijalla.
Paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Testaa hammastikulla kypsyys. Pohja on valmis, kun hammastikkuun ei tartu taikinaa tai muruja.
Ota kääretorttupohja pois uunista. anna jäähtyä kokonaan.
TÄYTE JA KUORRUTE:
Murskaa banaanit mössöksi haarukalla.
Lisää tuorejuuston joukkoon vaniljasokeri ja puolet toffeekastikkeesta. Sekoita sähkövatkaimella ainekset tasaiseksi vaahdoksi.
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä kermavaahto ja tuorejuusto seos.
Kaada loput toffeet pursotinpussiin tai minigrippi pussiin. Et tarvitse tyllaa. Jos käytät kondensoidusta maidosta tehtyä kinuskia, siirrä siitäkin loput pussiin.
Valitse haluamasi tylla ja aseta tylla pursotinpussiin. Kaada puolet täytteestä pursotinpussiin. Jos et halua pursottaa kuorrutetta, voit jättää tämän vaiheen tekemättä. Kuorrutteen voi myös levittää tasaisesti kääretortun päälle nuolijalla.
KÄÄRETORTUN TÄYTTÖ:
Irrota kääretortun pohja leivinpaperista toiselle leivinpaperille.
Levitä murskattu banaani pohjan päälle. Jätä yhteen reunaan muutaman sentin kohta ilman täytettä.
Levitä tasaisesti puolet tuorejuusto täytteestä pohjan päälle.
Rullaa pohja niin, että muutaman sentin täytteetön kohta jää taaimmaiseksi. Jätä tortun saumakohta kääretortun pohjaksi.
Leikkaa päätypalat tasaisiksi.
Leikkaa toffeekastike pussin nokkaan pieni reikä. Pursota edestakaisin kääretortun päälle kastiketta. Jos teet sileän kuorrutteen tuorejuustosta, voit levittää ensin kuorrutteen ja vasta sen jälkeen valuttaa toffeen.
Pursota toffeen päälle tuorejuustovaahto haluamallasi tyylillä.
Viimeisenä leikkaa banaanista n. puolen sentin paksuisia viipaleita ja asettele ne kauniisti kääretortun päälle. Banaanin koosta riippuen tarvitset 1-2 banaania.